Dagen

Tjena! Idag åkte jag ifrån skolan innan kl. 12 p.g.a en förjävlig huvudvärk! Den började redan igår men jag åkte till skolan ändå men fick åka tillbaks hem! Inte ens Ibumetin funka :S Men men..

Väl hemma gjorde jag lite mat. Makaroner och fiskpinnar, ketchup och rhode island-sås :) Fiin kombination!
Sedan har jag inte gjort så mycket mer. Följde med mamma till bergvik en snabbis för att jag skulle köpa en tröja jag provat. Jätte fin :) Bild kommer senare :) Jag köpte den på MQ för 199:-.

Nu sitter jag och tittar på kändisdjungeln och spelar Farmville på Facebook :) Om ni har facebook skriv gärna i en kommentar vad ni heter på facebook och skicka en vänförfrågan till mej :)

Kram alla!

Per sempre il nostro bambino!



Kände för att göra nått i PS såjag gjorde snabbt den här igår :) Rätt så enkel men texten, bilden och allt betyder mycket :) <3 Älskade Diezel, hur ska jag klara mej utan dej?


090907

Hej!
jag har precis duschat och försöker nu att lära mej de franska glosorna vi har tills imorgon!
Jag har inte så mycket tid att skriva på så här kommer en snabbis om min dag!:
Först till skolan där vi hade gympa, NO (med Jörgen Jönssons fru som lärare), SO och Svenska. Vi hade även Engelska men vi hade ingen vanlig lektion utan 2 kvinnor från Sydafrika pratade med oss och berättade om hur skolan i Sydafrika är osv.
Vi fick sluta 40 min tidigare bara för att vi skulle få träffa de här 2 kvinnorna för dom skulle åka ifrån vår skola en vis tid. Så vi slutade kl. 15.00 istället för 15.40 =D
Sen hem och in till stan igen för att möta Emelie och handla Wasa-mackor på Hemköp, men det blev det inge av utan mamma kom och hämta oss och vi åkte till bergvik och där fick jag mina Wasa-mackor =D
Jag fick med mej ett vitt diadem, ett svart hårband och 6 par strumpor hem idag! Tack mamma!
Sedan var det hem och göra lite läxaa, äta lite och sedan hoppa i duschen!
Nej nu måste jag sluta! Det blir kanske ett mer "ordentligt" inlägg sen, om jag blir klar med läxa i tid! Annars får jag försöka med att skriva ett vettigare inlägg imorrn!

Godnatt!


"Vägg upphänge" med muggar


Det svarta som hänger över min säng som ni såg på bilden i förra inlägget är ett "vägg upphänge" som man skruvar fasst i väggen och hänger de så kallade "muggarna" på. I muggarna har jag lagt pennor, saxar och i den ena har jag överförings kablar i =D
Det är faktiskt jätte praktiskt att ha en sån över skrivbordet till exempel och den var billig också! Muggarna kostar 5:-/st och den man hänger muggarna på kostade 19:- eller något sånt. Kommer inte riktigt ihåg. Och dom är köpta på IKEA.
Nu sitter jag i sängen och tittar på "Ensam mamma söker"! Det är ett av många program jag älskar! =D
Nu ska jag ner och äta lite godis!

Puss!


090906 = Om möblering


Tjoo!
Idag har jag möblerat om i mitt rum och grejat så jag har inte hunnit skrivit något inlägg!
På bilden ser ni hur det blev i en del av rummet! Fick inge bra bild på resten av rummet, men det är inge speciellt, bara en tv-bänk och 2 skrivbord som står bredvid varandra.
Fasst jag tror att jag ska byta ut tavlan som hänger på väggen över sängen mot en annan tavla! Och den svarta saken över sängen ska vi flytta så den sitter över skrivbordet igen. Förut stog skrivbordet där sängen står nu.
Jag visar bilder m.m på vad den "svarta saken" är sen men nu ska jag ner och ta mig lite Pepsi!

Kram!


Lexie



Jag tror att jag ska ha kvar Lexie men jag är absolut inte 100 % säker. Inte ens 50 känns det som! Det är riktigt jobbigt det här :/ Man vill bara springa ifrån det och hoppas på att det löser sig ändå, att hon vänjer sig vid de andra katterna också och inte bara Altea! För just nu så fräser hon och så mot Diezel och Vincent och det får hon absolut inte! Funkar det inte mellan henne och dom, eller att hon inte accepterar dom så får vi lämna tillbaks henne! Men jag ska verkligen tänka igenom det riktigt noga och sen prata med mamma och Emelie!
Ne nu ska jag nog sova för jag är riktigt trött! Godnatt!


Kvällen 090905/090906

Jag orkar inte göra något speciellt inlägg nu med bilder så jag ska bara berätta om kvällen.
Jag Emelie och Tezza såg på "Allt flyter" förut och åt godis och hade det mysigt! Filmen var bra men jag trodde att det skulle vara en film som man skrattade mer åt! Fasst när man är med Tezza och Emelie så skrattar man åt vad som helst! haha, ja det var väl en okej kväll! Vi gick ut och gick två varv runt Södra Råtorp och sen satte vi oss på altanen och tände massa ljus för att det skulle bli ljusare och varmare! Det lyckades inte jätte bra men men.

Är det någon annan som har gjort något roligt ikväll? Eller har ni bara vart hemma och tittat på film? Jag vill gärna ha tips på bra filmer att se så om ni vet någon bra film så tipsa gärna! Godnatt alla godingar ute i var ni nu bor xD


"Klös- och lekställning" till katterna

                 
                                               

Mjaa ni! Så här ser den lilla "klös- och lekställningen" ut som jag och Emelie var och köpte i förmiddags! Lexie och Tea var och lekte i den direkt och Lexie la sig i den lilla hängmattan <3
Nu ligger båda katterna och sover så sött! <33

Kram!


Goooood Morgon!

Imorse vaknade jag av ett högt: HALLLLLÅÅÅÅ???
Emelie stog vid min säng och hade försökt att väcka mej på alla tänkbara sätt men jag märkte nada! haha.
Jag gick ner oxh åt frukost och klädde på mej sen stack jag och emelie och köpte en "klös klätterställning" till katterna, som dom redan är och busar i! Jag visar den i ett annat inlägg =D

Under dagen har jag inte tänkt att jag ska göra så mycket, men ikväll ska mamma och Kjell på inflyttnings fest och då ska jag och Emelie stanna hemma och titta på film och äta godis! Emelies kompis Tezza kanske kommer också.

Vad ska ni göra ikväll?


God Natt alla bloggare och bloggläsare!

Nu är jag ruskigt trött i huvudet och nacken! Plus att min rumpa har somnat av att sitta på pallen! xD
Hörs imorrn! Natti Natti!!


Strimmlar Lexie



Förut brakade det till borta i hörnet. Lexie attackerade lampan och lämnade ett stort och fint hål! Tack strimmlarn ;P
Tyvärr väger det på att jag kanske ska lämna tillbaks henne! Hon är aggresiv mot de andra katterna och det har hon vart från början men vi väntade för att se om det blev bättre men det blev det inte :( Men jag har inte bestämt mej än. Jag får sätta mej och tänka igenom det noga innan söndag för då har hon vart här en vecka.
Men men, innan söndag får vi tänka på det positiva och göra det bästa av den tiden vi troligen bara har kvar!

Ha det gött sålänge! Pöss!!


I taket lyser stjärnorna

Nu har jag sett klart filmen! Den var väldigt och jag grät en skvätt också! hehe.
När man ser den så tänker man hur det skulle va att förlora sin mamma och ha det så jobbigt som hon har det!
Dom som inte har sett filmen ska se den tycker jag! Den var verkligen bra =D
Nee nu ska jag nog titta lite på tv =D Jag skriver nog minst ett inlägg till innan jag lägger mej!
Puss på er!!


Shopping på Bergvik med mamma och syster

Hejsan!
Idag har jag varit i skolan och bara haft 4 lektioner, som tur är! Efter skolan stannade jag och Amilia kvar i cafeterian och snacka lite med lite folk och Amilia köpte lite i cafeterian. Sedan när vi bestämde oss för att gå så gick vi tillbaks in 2 gånger när vi hade gått en bra bit för att jag ville köpa en Wasa-macka och en festis =D Och det roliga är att när vi nästan var framme vid busshållsplatsen ser vi bussen komma och vi missar den så vi fick vänta i drygt 20 minuter på att nästa buss skulle komma! xD
Sen följde Amilia med mej hem och vi åt lite och så, sen tog vi cyklarna och åkte till vår gamla skola och hälsa på våra gamla lärare bara för att jag hade en bok som tillhör skolan som jag var tvungen att lämna tillbaks. Efter det var det bara att sätta sig på bussen in till stan för att möta upp Emelie!
Jag och Emelie handlade lite mat och sedan gick vi hem och slängde i oss det och drog ut till Bergvik med mamma! Fick med mej dessa Adidas skor hem och en stooor godis påse till imorgon då jag, Emelie och Tezza ska vräka i oss godis och titta på film som vi åkte och hyrde förut!

Just nu funderar jag på om jag ska sätta på "I taket lyser stjärnorna" som jag hyrde förut. Fasst jag tror jag väntar med det till senare! Jag ska kolla om det finns nått bra på tv nu, först och främst.

Puss!


God Natt

Godnatt tjejer och killar!
Ska stänga av datan och plocka ihop alla skol saker som skåpnyckel, busskort, böcker och lite sånt!
Jag ligger säkert låååångt efter i allt nu så jag får nog ta hela helgen till att jobba ikapp :/ Aja nu måste jag sluta! Godnatt Bloggen!


Lexie börjar slappna av..


ntligen har Lexie börjat slappna av och även börjat känna sig hemma för nu fräser hon inte åt Altea längre! Igår gillade inte Lexie Altea men idag leker dom som bara den och har jätte kul! Här har vi även bildligt bevis på att dom kommer överens! =D
Nu leker Lexie med mitt smink, haha!

Vid 18.30 gick vi till mormor för att fira henne på födelsedagen, men jag och Emelie gick rätt tidigt för jag skulle få hjälp av henne med kemi-läxan.
Imorgon ska jag till skolan så jag måste lägga mej tidigare idag så det blir nog bara det här inlägget, men jag kanske skriver ett till, jag vet inte riktigt än :)
Om inte, Godnatt! Hörs imorrn efter skolan!


090903


Goddag tjejer och killar!
Vad gör ni idag? Själv sitter jag och halv tittar på "Vänner" och grejar i mitt älskade Photoshop =D
Som ni ser har jag en del att göra idag men jag har inte gjort det för att jag har fastnat vid datan! Haha.
Men jag får nog ta och börja strycka av saker från listan nu så jag hinner bli klar tills vi ska till Mormor ikväll.
Jag skriver igen senare!
Ha det gött sålänge !





Efter regnet..



Är det någon mer än jag som verkligen hatar när det regnar flera dagar i sträck?
När det är mörkt, blött och surt och man bara vill ligga kvar i sängen på morgonen?
Det enda positivt i det, är efter regnet, när solen tittar fram igen och daggen ligger lätt över gräset och växterna.
Som på den här bilden, jag tog för omkring 2år sedan. Det hade regnat hela natten och på morgonen låg det små vattendroppar i varje växt. Jag tog bilden hos pappa i Övre Bondesta, Kil.

Nej, nu ska jag lägga mej och kanske titta lite på tv! God natt, hörs imorrn!


Älskade Norpan <3


Fotograf: Jozefin Nilsson 
På Bilden:
Jag och Norpan

J
ag hittade denna bild från 2007 tror jag.
Jag ler så fort jag ser denna bild =)
Norpan är en sån där hund som kommer och busar runt och får en att skratta, hur ledsen man än är!
Det finns inte rätt ord för vad denna hund är! Men jag kan verkligen säga att denna hund är UNIK!
Jag älskar dej Norpan <3


Tokio Hotel Intervju!

 

Tokio Hotel-tvillingarna Tom och Bill Kaulitz firade i tisdags sin gemensamma 20-årsdag. I samband med födelsedagen gav Bill en öppenhjärtig intervju med den tyska tidningen Bild där han avslöjade…
 
… vad han tänker när han ser sig själv i spegeln:
— Jag kollar inte i spegeln på morgonen och tänker: ”Wow, vad snygg du är!” Jag har helt enkelt ett normalt förhållande till mitt utseende och min kropp. Jag är nöjd.

… varför han är så smal:
— För det mesta äter jag massor av skräpmat. Jag lägger bara inte på mig. Jag är ledsen att göra er besvikna, men jag kräks inte för att hålla mig smal.

… hur det står till med ekonomin:
— Vi tjänar bra med pengar, men vi har inte blivit multimiljonärer, som vissa tror. Vi säger inte heller ja till allt vi blir tillfrågade att göra. Jag har sagt nej till 90 procent av de reklamkampanjer vi blir erbjudna att göra, eftersom jag varken gillade märket eller produkten. Jag vill kunna göra de saker som jag verkligen känner för.

… exakt hur lyxigt han lever:
— Jag spenderar mycket pengar på semestrar, det är faktiskt sjukt och överdrivet. Men när jag väl är ledig vill jag att det ska vara perfekt.

… vad han har för statussymboler:
— Jag skaffade mig en Rolex-klocka när jag tog studenten, fast klockor egentligen inte intresserar mig. Jag tycker bara att det var kul att äga en Rolex vid 18-års ålder. Ganska dumt faktiskt.

… detaljer om sitt sexliv:
— Jag är singel och sex utan kärlek är inget för mig. Det passar min bror bättre att ödsla sin tid på. En dag kommer han förstå att hans lösaktiga leverne är helt meningslöst.

vad han lägger märke till hos en tjej:
— Jag gillar vackra händer. Jag kollar alltid på händerna först. Och ögonen. Jag bryr mig inte om hårfärg.

… sina tankar om ensamheten:

— När jag är ensam på mitt hotellrum efter en konsert vet jag ibland inte vad jag ska göra. Helt plötsligt är allt tyst.

… vilka han delar säng med:
— Mina fyra hundar sover i min säng. Jag skulle aldrig klara mig utan dem. Ju närmare de är, desto bättre. Jag kan rekommendera att låta dina hundra sova i sängen!

… hur känslosam han är:
— Jag måste erkänna att det finns filmer som får mig att gråta, som ”The Notebook”. Jag antar att massor av människor tänker nu: ”Hah, vi visste att fjollan gråter ögonen ur sig framför tv:n”.

…vad han har för dåliga sidor:
— Jag tror att jag kan vara utmattande. Ibland säger jag väldigt extrema saker. I efterhand kan jag ångra mig.

… sina tankar om att karriären en dag tar slut
— Efter min stämbandsoperation förra året hade jag lust att ge upp. Jag tänkte att jag aldrig ville visa mig framför en kamera igen. Men det finns bara musik för mig. Jag har ingen aning om vad jag skulle göra annars.

… vad han är rädd för:
— Jag är rädd för att något ska hända med människorna som står mig nära. Och jag skulle inte klara av om någonting hände mina hundar.

… vad han har för rutiner:
— Jag är helt klart en nattmänniska. Under produktionsfasen av vårt album stannade jag vanligtvis i studion till klockan sex på morgonen och kom tillbaka först sent på eftermiddagen. Allt jag ser av världen är flygplatser, hotell och arenorna där vi uppträder.

… om han har något alldagligt liv:
— Det är flera år sedan jag handlade själv. Jag kommer inte ens ihåg när jag var i en mataffär senast. Jag har ingen aning om vad ett smörpaket kostar. Jag lever inte på något sätt ett alldagligt liv.

… hur han firar födelsedagen:
— Tom och jag vill fira privat med våra vänner och vår familj. Och vi vill hyra en berg- och dalbana på natten. Vi har inte åkt berg- och dalbana på flera år. Vi älskar sådant.

 

AV STARLOUNGE
FOTO: UNIVERSAL MUSIC

 


PHOTOSHOP CS3!!! <333 Äntligen!!







Ä
ntligen har jag fått Photoshop! Jag har verkligen saknat det!
Det är så roligt och gött att bara kunna sitta och greja i PS och glömma att tänka ibland! haha!

Så nu har jag börjat med ett litet "collage" med mina djur! Så vi får se hur det blir xD

Förut kom Emelie och Jörgen med mat från "MAX" som vi åt och nu känns det som om jag klarar mej utan mat i en vecka!
Nu ligger Lexie och sover bakom datorn på skrivbordet efter en lekstund med Emelie och Tea för en stund sen. Min lilla bäbis <3


090902

Hej!
Det är 3 dagen jag är hemma från skolan och jag är fortfarande sjuk men känner mig mycket bättre idag.
Jag har inte feber längre men jag är fortfarande förkyld. Jag funderar på att gå till skolan på fredag, om jag jag mår bra då förstås.

Snart ska jag börja att göra det lite mer höstmysigt i mitt rum med filtar, kuddar och massa ljus som jag hittade i en låda från förra hösten/vintern. Då kom jag och tänka på hur fort tiden har gått. Om tiden fortsätter att gå så fort hinner man ju dö innan man föds xD Nej då! Jag skämta bara :P Ta det på rätt sätt nu! xD

Tidigare idag har jag bara tagit det lugnt och suttit vid datan, tittat på tv och gossat med katterna.

I
går blev jag medlem på Twitter.com och jag älskar redan den sidan! Även om man inte gör så mycket så är det så roligt och se vad kändisar och så skriver, uppdatera och skriva små inlägg! Om det är någon annan som har Twitter kan ni ju skriva in vad ni heter på Twitter i en kommentar? Själv heter jag http://twitter.com/wikstroom.
Men det är en engelsk sida och de flesta som uppdaterar, är från USA eller något engelsk-talande land så man måste nog kunna läsa och förstå engelska någolunda, och själv skriver jag på engelska också. Fasst ibland skriver jag på svenska.

Senare kommer det nog lite bilder och så, men jag är inte säker. Men jag hoppas att bloggen kommer att bli roligare när jag fått skivorna så jag kan installera Photoshop :)

Hörs senare! Ciao!!


Ny start

Tjoo! 
Jaa ni! Nu har jag börjat bloggat igen, men med en ny blogg! Min förra blogg (wikstroom.webblogg.se) som fyller 2 år i februari har jag nästan "tröttnat" på, om man säger så.

Men nu tar jag nya tag med denna blogg och får se hur det går för den! Jag tror att det kommer gå lite bättre för jag är mycket bättre på att skriva nu, än för ett år sedan.

Lite nya saker om mej och mitt liv är att jag har en egen katt som heter Lexie och hon är runt 15 veckor och hur busig som helst! Mer info om Lexie kommer i framtida inlägg.
Jag har även gjort mej av med marsvinen som jag visade en snabbis i min förra blogg.
Annars var det inte så mycket annat "intressant" att veta. Mer info kommer ju i framtida inlägg.

Nu ska jag bädda med nya tvättade lakan i sängen och sedan gör det höstmysigt i mitt rum..

Ha det gött sålänge! Hoppas ni kommer att gilla den här bloggen!

PS. Jag har inte hunnit fixa Photoshop till datan än efter att jag rensa igenom hela datan så jag har inte kunnat fixa i ordning bloggen. Men så fort jag får skivorna kan jag börja så håll ut med denna design sålänge!


Test inlägg för designen

BLABLABLA BLA BLA BLA TESTTTT!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0