Måndag, veckans bästa dag! (eller inte?!)

Ja ni. Vilken av de sju dagarna (hoppas ni vet villka det är! :P) är igentligen den dagen som folk gillar mest? Jag hör ofta från kompisar och annat folk att de inte gillar måndagar. Varför? Den är väl precis som andra dagar? Förutom att den ger helgen ett tvärt slut så är det ingen större skillnad om man tänker efter. Jag har alltid hatat måndagar! Det är första dagen på veckan och det betyder skola. Skola betyder gympa. Gympa betyder ångest. Att hamna i en sportklass med 23 elever av 28 som sportar och har sportat i mesta del av deras liv är inte kul. Missförstå mej inte med detta nu! Det har inget med personerna i sej att göra det är bara det att jag har aldrig varit mycket för sport. Jag har varit med i klassfotbollen några år men har mest vart med för att det är kul. Jag har heller ingen vidare kondition så jag klarar inte av att varken springa snabbt eller långt. Känslan av att man blir jämförd i en sån klass gör att gympan inte blir veckans höjdpunkt! Folk säger: Såklart du inte blir jämförd! Dom vet väll att du inte sportar! Jo visst, det gör dom! Men vaddå? Det är väll klart att man blir jämförd. Om det är någon som är sämre än dej själv är det väll klart att man jämför! Om mer än halva klassen kan en sak, medans några få inte kan, är det också klart att dom som inte kan blir jämförda med de som kan! Så nej! Det går jag inte på! Men vet ni? Jag bryr mej inte. Jämför mej med vem ni vill och om vad som helst, jag bryr mej ändå inte! Jag vet att jag inte är lika bra som er, men jag är bannemej bäst ändå =D  Haha, nu får ni sitta och tänka hela natten på hur det går ihop xD 

Vilken dag är er favorit? Vad tycker ni igentligen om måndag? Ta er tid att skriva vad ni tycker i en kommentar =) Skulle vara kul att veta :) Ne nu ska jag nog slå på tv:n och se om det är något kul! Bozi ligger i min säng och kurrar och väntar på att jag ska gå och lägga mej =)  Godnatt!


J*vla Photoshop!!

När jag som mest vill ha en ny design till bloggen så lägger hela Photoshop av!! Jag tycker inte om min nuvarande design den är så.. ÅH!!!!!! xD Jörgen, om du läser detta (som du troligen inte gör mene) så får du hjälpa mej med det där du sa om massa koder och shiit! xD SNÄLLA! (Sorry för mitt lilla utbrott :P)

Söndags babbel

Tjena! Idag är det söndag (som ni förhoppningsvis vet ;P) och jag vet inte vad jag ska hitta på. Det får bli något liknande som igår. Lyssna på Lars Winnerbäck tills öronen sviiiider, nörda alla spel på facebook, lära mej olika låtar på en ostämd gitarr, blogga om inget och skriva önskelista/or :P Igår lärde jag mej faktiskt att spela Söndermarken - Lars Winnerbäck på min ostämda gitarr :) Funderar på att lära mej Varning för ras också.

Btw. Grattis till alla som vann igår på Blog awards! Jag vet bara några som vann xD Men grattis till alla även dom som inte vann! =)

Ne, nu ska jag sluta babbla xD Ha det gött!

Blog Awards 2009!


Ja! Nu har prisutdelningen av blog awards 2009 börjat! Tyvärr verkar det inte som om det sänds live som en del sagt! Men vi får hålla tummarna för våra favvobloggar =) Vem tycker ni ska vinna?


Illustration


Haha! Hittade min första (och enda) illustration som är ungefär 2,5 år gammal xD
Haha vilken fuling xD Men för att vara mej är det en fin illustration xD Haha Hoppas ni har en go fredag!


Lars Winnerbäckså som himlen ser ut
en tisdag över skolans
kommunala korridorer
klockan fyra i oktober
strax innan det mörknar
och det luktar från bespisningen
halvhjärtad husmanskost
och löven ligger klistrade
mot marken

gråvita skyar
tandläkarväder
nån grävmaskin som sliter upp
en cykelväg vid fotbollsplan
och nyponbuskar nyponbuskar
hela vägen nyponbuskar
ser jag när jag blundar
och nånstans där så blev jag
den jag är
jag ser gitarren i butiken
symbolen för att skolka
sagan om ett uppror
drömmen om en högre höjd
ett sjörövarskepp
som blåser rätt in i Los Angeles
och stjärnorna som glittrar
och ingen jävel når mig
nånsin mera
-SöndermarkenDen 4 november kommer Lars Winnerbäck till Karlstad <3 Jag, Emelie, mamma och Kjell har idag bokat biljetter till hans konsert i Löfbergs Lila Arena! AAH! fy fan vad jag är glad!!!!
Lars låtar är speciella och helt enkelt underbara! Love it!!!


Fredagsmys!


(Jag och lucas får något/några år sedan<3)

Efter en vecka i skolan sätter jag mej med gott samvete ner och slappnar av! Har vart och köpt godis åt da family och nu sitter jag och nördar Roller Coaster Kingdom på Facebook xD
Har inga större planer för helgen. Har tänkt mej att sitta hemma vid datan och spela Rollercoaster och Sims 3 som jag förälskat mej i! Skulle även vilja sitta och nörda Photoshop hela helgen men det har lagt av! Jag som ville ha en ny header :(
Aja, det är bara att gilla läget! Det är ju trots allt fredag :)
Ha det gött!


Mirakel bebis!

*

Hittade denna fruktansvärda video på Stina-Lees blogg!
Bebisen överlevde! Det kallar jag ett mirakel!RSS 2.0